Pečeňové halušky

Silný vývar s pečeňovými haluškami mi pripomína detstvo a dedovu najlepšiu polievku na svete. Tu je môj recept na pečeňové halušky.

Ingrediencie:
500 g pečene (kuracej)
1 šťastné vajce
8 PL strúhanky
3 strúčiky cesnaku
1 menšia cibuľa
soľ
korenie

Postup:
1. Všetky ingrediencie okrem strúhanky zmixujte (nemixujte príliš dlho, aby sa vám zmes nezrazila)
2. Zahustite strúhankou a dochuťte soľou a korením (nebojte sa zmes ochutnať)
3. Halušky varte vo vývare cca 5 minút (vývar si odoberte, nesádžte halušky priamo do polievky)
4. Skladujte v chladničke tak, že halušky sú ponorené vo vývare

1 comment on “Pečeňové haluškyPridajte vlastný →

  1. Spätné upozornenie: Hovädzí vývar – Lokálžravec

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *